Tilbygninger i høj kvalitet i Greve, Solrød og omegn
Blå separator

Skal du bygge til?

Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma tilbyder vi skræddersyede og personlige løsninger til dig, der drømmer om en tilbygning til din bolig i Greve eller Solrød. En tilbygning er den ideelle løsning for jer, der mangler plads og ønsker at udvide boligen med nogle ekstra kvadratmeter – eller blot vil nyde det gode vejr i en udestue eller på en tagterrasse. Uanset om du ønsker tilbygning af en ældre  bolig eller en mere moderne parcelvilla, så står vi klar til at hjælpe dig med professionelle råd og vejledning, så din tilbygning bliver udført i harmoni med huset oprindelige stil.
I fællesskab med dig som kunde finder vi frem til, hvordan vi bedst muligt får udført netop dit projekt, så du får et resultat, som du kan glæde dig over i mange år.

Professionel samarbejdspartner

Vi er et erfarent team af tømrer og snedkere, der tilbyder professionelle løsninger af alt inden for tilbygninger. Vi har over årene arbejdet på mange forskellige typer byggeprojekter – store som små. Vi sørger for sammen med dig som kunde at finde frem til den helt rigtige løsning, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi samarbejder desuden med en lang række lokale samarbejdspartnere, så vi kan hjælpe og vejlede dig gennem alle projektets faser. 

Ring for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 61 88 55 eller e-mail: kontakt@lundgaard-ts.dk Vi står altid klar med en uforpligtende snak eller tilbud på netop dit projekt. Vi udfører alt i tilbygninger, nybyg og renoveringer samt diverse tømrer- og snedkerarbejde for kunder i og omkring Solrød, Greve og resten af Sjælland.

 

Har du brug for mindre renoveringer? Vi udskifter smertefrit dine døre og vinduer

 

Kontakt os

Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS

Snedkergangen 9
2690 Karslunde

+45 2061 8855 / +45 46 15 05 55
kontakt@lundgaard-ts.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Byggaranti hvidt logo

Anmeld Håndværker Hvidt logo


vi-stoetter-hjerteklub2019
© Copyright Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS 2016
Top