Tagarbejde i Greve & Solrød

Vi udfører ALT indenfor tagarbejde i Greve, Solrød og omegn.

Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma har vi mange års erfaring med udskiftning og renovering af alle typer tag og tagkonstruktioner. Når det kommer til udskiftning af tag er mulighederne mange. Det er derfor vigtigt at du allierer dig med en professionel samarbejdspartner, der kan guide og vejlede dig gennem hele processen.

Vi står altid klar med alt lige fra gode råd om de forskellige løsninger til selve udskiftningen af taget og den sidste finish. Som medlem af Byg Garanti sørger vi altid for fuld tryghed omkring udskiftning af netop dit tag – det er din garanti for et professionelt stykke håndværk leveret i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Det er sommetider svært at vurdere, hvornår et tag trænger til udskiftning. Vi tilbyder altid en uforpligtende snak om projekt, så vi kan vurdere, om dit tag kan repareres, eller om det er nødvendigt med en fuld udskiftning.

Vi står naturligvis også altid klar til at anbefale hvilken type tag, der passer bedst til dit hus og de andre huse i området. Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende hjælp og rådgivning. Vi tilbyder udskiftning af tag for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Står du med en forsikringsskade? Så kan vi også hjælpe med det, kontakt os i dag på 20 61 88 55

Ring og hør mere

Kontakt os på telefon 20 61 88 55 eller e-mail: kontakt@lundgaard-ts.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med udskiftning af dit tag.

Vi udfører opgaver for kunder i og omkring Solrød, Greve og resten af Sjælland.

Her ses et eksempel på et tagarbejde vi har lavet.

Vi udskifter også dine døre og vinduer