Tagarbejde - Udskiftning af tag
Blå separator

Vi udfører ALT indenfor tagarbejde i Greve, Solrød og omegn.

Der er ualmindelig stor interesse for solceller, og i den forbindelse anbefaler vi at man går ind på Gratis solcelle tilbud og indsender sin solcelleopgave.

Udskiftning af tag i Greve & Solrød

Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma har vi mange års erfaring med udskiftning og renovering af alle typer tag og tagkonstruktioner. Når det kommer til udskiftning af tag er mulighederne mange. Det er derfor vigtigt at du allierer dig med en professionel samarbejdspartner, der kan guide og vejlede dig gennem hele processen. Vi står altid klar med alt lige fra gode råd om de forskellige løsning til selve udskiftningen af taget og den sidste finish. Som medlem af Byg Garanti sørger vi altid for fuld tryghed omkring udskiftning af netop dit tag – det er din garanti for et professionelt stykke håndværk leveret i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Det er sommetider svært at vurdere, hvornår et tag trænger til udskiftning. Vi tilbyder altid en uforpligtende snak om projekt, så vi kan vurdere, om dit tag kan repareres, eller om det er nødvendigt med en fuld udskiftning. Vi står naturligvis også altid klar til anbefale hvilken type  tag, der passer bedst til dit hus og de andre huse i området. Du er altid velkommen til kontakte os for uforpligtende hjælp og rådgivning. Vi tilbyder udskiftning af tag for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Ring og hør mere

Kontakt os på telefon 20 61 88 55 eller e-mail: kontakt@lundgaard-ts.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med udskiftning af dit tag. Vi udfører opgaver for kunder i og omkring Solrød, Greve og resten af Sjælland.

 

Her ses et eksempel på et tagarbejde vi har lavet.

Vi udskifter også dine døre og vinduer

Kontakt os

Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS

Snedkergangen 9
2690 Karslunde

+45 2061 8855 / +45 46 15 05 55
kontakt@lundgaard-ts.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Byggaranti hvidt logo

Anmeld Håndværker Hvidt logo


vi-stoetter-hjerteklub2019
© Copyright Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS 2016
Top