Nybyggeri af huse

Nybyggeri af huse kan være en kompleks proces, men med den rette bygherre og arkitekt kan det også være en spændende og tilfredsstillende oplevelse. Hos vores virksomhed har vi mange års erfaring i branchen og udfører alle typer af tømrerarbejde for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi lægger stor vægt på altid at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Nybyggeri er en investering

Vi forstår, at nybyggeri af huse er en stor investering, og vi vil derfor altid imødekomme kundens forventninger til et projekt, så det færdige resultat afspejler deres ønsker og behov. Vi er et alsidigt tømrerfirma med rødder i det lokale samfund, der sætter en ære i at hjælpe kunder med alle typer af renovering, istandsættelse eller nybyg.

Før vi påbegynder nybyggeri af huse, sørger vi for at undersøge lokale byggemodninger og krav, samt at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at gennemføre projektet. Vi arbejder sammen med professionelle arkitekter, der kan designe og planlægge bygningen, samt sikre, at den overholder lokale byggemodninger og krav. Vi involverer også ingeniører, der kan sikre, at bygningen er strukturelt sikker og opfylder kravene til bygningskode.

Ønsker du hjælp til nybyggeri?

Under selve byggeprocessen sørger vi for tæt kommunikation mellem bygherren, arkitekten og entreprenørerne for at sikre et vellykket resultat. Vi har en detaljeret tidsplan, der sikrer, at alle deadline bliver overholdt. Vi vil gerne hjælpe dig med at realisere dit drømmehus, så kontakt os i dag på 20 61 88 55, eller kontakt@lundgaard-ts.dk for at få et tilbud.

Nybyggeri referencer