Professionel samarbejds­partner

Vi er et erfarent team af tømrer og snedkere, der tilbyder professionelle løsninger af alt inden for tilbygninger i Solrød Strand, Greve Strand og omegn. Vi har over årene arbejdet på mange forskellige typer byggeprojekter – store som små. Vi sørger for sammen med dig som kunde at finde frem til den helt rigtige løsning, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi samarbejder desuden med en lang række lokale samarbejdspartnere, så vi kan hjælpe og vejlede dig gennem alle projektets faser. 

Skal du bygge til?

Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma tilbyder vi skræddersyede og personlige løsninger til dig, der drømmer om en tilbygning til din bolig i Greve eller Solrød. En tilbygning er den ideelle løsning for jer, der mangler plads og ønsker at udvide boligen med nogle ekstra kvadratmeter – eller blot vil nyde det gode vejr i en udestue eller på en tagterrasse. Uanset om du ønsker tilbygning af en ældre bolig eller en mere moderne parcelvilla, så står vi klar til at hjælpe dig med professionelle råd og vejledning, så din tilbygning bliver udført i harmoni med huset oprindelige stil.
I fællesskab med dig som kunde finder vi frem til, hvordan vi bedst muligt får udført netop dit projekt, så du får et resultat, som du kan glæde dig over i mange år.

 

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning til dit hjem kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen på tilbygningen, valget af materialer, og kompleksiteten af projektet. Som erfarne tømrere forstår vi, at pristransparens er afgørende for vores kunder.

For at få en præcis pris på din tilbygning anbefaler vi en gratis konsultation, hvor vi kan vurdere dine behov og ønsker. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe den tilbygning, der passer til dit hjem og dit budget. Vores mål er at levere værdi for dine penge og sikre, at du er tilfreds med resultatet. Kontakt os i dag for at planlægge en konsultation og få en skræddersyet pris på din tilbygning.

Ring for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 61 88 55 eller e-mail: [email protected] Vi står altid klar med en uforpligtende snak eller tilbud på netop dit projekt. Vi udfører alt i tilbygninger, nybyg og renoveringer samt diverse tømrer- og snedkerarbejde for kunder i og omkring Solrød, Greve og resten af Sjælland. 

Står du med forsikringsskader? Så tag fat i os, vi er eksperter på dette område.