Vinduer og døre

Vi har skiftet mange døre og vinduer i Greve Strand, Solrød Strand og omegn. 

Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma er vi specialister i udskiftning og renovering af døre og vinduer. Er boligens døre og vinduer nedslidte og trænger til en renovering eller udskiftning, så kan vi tilbyde flere professionelle løsninger.
Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag, ligesom partielt nedbrudt træ kan udskiftes. Ved udskiftning af vinduer og døre i kernetræ og træ/alu kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra en af landets førende fabrikanter. Vi udskifter og reparerer vinduer og døre for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Spar på varmeregningen

Vi klarer alle opgaver inden for udskiftning og renovering af vinduer og døre – i såvel gamle som nye bygninger. Istandsættelse eller udskiftning af vinduer og døre er både en æstetisk flot løsning, men er samtidig også energivenlig renovering, der give store besparelser på varmeregningen.
Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma har vi udskiftet og renoveret døre og vinduer i mange år, og vi har derfor en bred erfaring med mange typer opgaver. Vi er professionelle fagspecialister, der lægger stor vægt på kvalitet i arbejdet.
Det er din garanti for et resultat, som du kan glæde dig over i mange år.

Læs også: forsikringsskader

Nye vinduer

Vi tilbyder professionel montage af nye vinduer og alt arbejde, der kan forbindes med dette. Vi har et tæt netværk af samarbejdspartnere, hvis du skal have hjælp til at finde præcis de rigtige vinduer. Vi tilbyder vores hjælp til at få udstyret din bolig med nye vinduer. Kontakt os i dag og hør mere. 

Kontakt os i dag for udskiftning af døre eller vinduer

Har du brug for professionel hjælp til udskiftning eller renovering af dine gamle døre og vinduer, så kontakt os i dag på telefon 20 61 88 55 eller e-mail: kontakt@lundgaard-ts.dk for et uforpligtende tilbud.
Vi er beliggende i Solrød Strand, men hjælper gerne kunder i og omkring både Solrød, Greve, Ishøj og resten af Sjælland.