Nye døre og vinduer
Blå separator

Udskiftning af døre og vinduer i Greve & Solrød

Vi har skiftet mange døre og vinduer i Greve, Solrød og omegn. 

Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma er vi specialister i udskiftning og renovering af døre og vinduer. Er boligens døre og vinduer nedslidte og trænger til en renovering eller udskiftning, så kan vi tilbyde flere professionelle løsninger.
Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag, ligesom partielt nedbrudt træ kan udskiftes. Ved udskiftning af vinduer og døre i kernetræ og træ/alu kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdigmalede elementer fra en af landets førende fabrikanter. Vi udskifter og reparerer vinduer og døre for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Nye vinduer

Vi tilbyder professionel montage af nye vinduer og alt arbejde, der kan forbindes med dette. Vi har et tæt netværk af samarbejdspartnere, hvis du skal have hjælp til at finde præcis de rigtige vinduer. Vi tilbyder vores hjælp til at få udstyret din bolig med nye vinduer. Kontakt os i dag og hør mere. 

Spar på varmeregningen

Vi klarer alle opgaver inden for udskiftning og renovering af vinduer og døre – i såvel gamle som nye bygninger. Istandsættelse eller udskiftning af vinduer og døre er både en æstetisk flot løsning, men er samtidig også energivenlig renovering, der give store besparelser på varmeregningen.
Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma har vi udskiftet og renoveret døre og vinduer i mange år, og vi har derfor en bred erfaring med mange typer opgaver. Vi er professionelle fagspecialister, der lægger stor vægt på kvalitet i arbejdet.
Det er din garanti for et resultat, som du kan glæde dig over i mange år.

Kontakt os i dag for udskiftning af døre eller vinduer

Har du brug for professionel hjælp til udskiftning eller renovering af dine gamle døre og vinduer, så kontakt os i dag på telefon 20 61 88 55 eller e-mail: kontakt@lundgaard-ts.dk for et uforpligtende tilbud.
Vi er beliggende i Solrød Strand, men hjælper gerne kunder i og omkring både Solrød, Greve, Ishøj og resten af Sjælland.

 

Læs også: forsikringsskader

Kontakt os

Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS

Skovparken 18
2680 Solrød Strand

+45 2061 8855 / +45 46 15 05 55
kontakt@lundgaard-ts.dk

Byggaranti hvidt logo

Anmeld Håndværker Hvidt logo


vi-stoetter-hjerteklub2019
© Copyright Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS 2016
Top