Udbedring af forsikringsskader

Vi er specialister i udbedring af forsikringsskader af enhver slags i Solrød, Greve og omegn. Vi har gennem mange år samarbejdet med flere af landets førende forsikringsselskaber om udbedring af diverse skader i forbindelse med storm, regn eller brand.


Vi samarbejder desuden med en lang række andre, lokale firmaer, så vi kan tilbyde dig en totalløsning med den bedst mulige skadeudbedring. Vil sørger for alt lige fra akut skadeservice til slutrengøring, når skaden er udbedret.

Vi hjælper dig fra start til slut

Hos Lundgaard Tømrer og Snedkerfirma er vi med fra start til slut, når du skal have udbedret en forsikringsskade. Vi er erfarne og professionelle tømrer og snedkere med mange års erfaring, og vi sørger for altid at levere et godt stykke håndværk i forbindelse med din forsikringsskade.

Vi vurderer altid din skade individuelt, så vi kan tilrettelægger en plan, der er tilpasset netop dig og din skade. Vi hjælper også gerne dig med at udfylde skadesanmeldelse til forsikringsselskabet, så du er sikker på, at det praktiske også er i orden. Vi vurderer altid omfanget af skaden allerede ved opkaldet til os, så du har mulighed for at minimere eventuelle følgeskader hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 61 88 55 eller e-mail: [email protected]. Vi udbedrer forsikringsskader for kunder i og omkring Solrød, Greve og resten af Sjælland.

 

Vi tilbyder.